Russel Hobbs waterkoker aanbieding

Ben je op zoek naar een waterkoker met innovatieve functies? Als je van zelfgemaakte thee houdt, is dit de waterkoker de oplossing voor het koude seizoen. De Russell Hobbs Waterkoker in retro stijl is een geweldige aanvulling op je keuken, ook als je geen theeliefhebber bent. We hebben een selectie gemaakt van de beste Russel Hobbs waterkoker aanbieding van dit moment.

Huidige Russel Hobbs waterkoker aanbiedingen:

Zo kun je makkelijk een keuze maken voor de beste prijs. Bekijk de aanbiedingen van Bol.com, Mediamarkt en andere grote webwinkels. Zo koop je voordelig je nieuwe waterkoker van Russel Hobbs.

Eigenschappen Russel Hobbs waterkoker aanbieding

Met een volume van 1,7 liter ben je er zeker van dat het geen hectische aangelegenheid is om voor je gasten snel een kop thee of koffie te maken. Een veelzijdige Russel Hobbs waterkoker aanbieding helpt je ook om je koffie of soep sneller klaar te maken door je water voor te bereiden op de temperatuur die je nodig hebt. Ontworpen in het retro stijl voor een tijdloze look, is het roestvrij staal uitgevoerd in sterk contrasterende chroom en rode of zwarte glans, waardoor de waterkoker visueel in de keuken opvalt.

Kenmerken Russel Hobbs waterkoker aanbieding

Met een Russel Hobbs waterkoker aanbieding kunnen 8 personen perfect blij worden gemaakt met kopjes thee of koffie. De grote capaciteit van 1,7 liter betekent dat je je dranken niet om beurten hoeft te maken, maar in één keer. Hieronder geven we nog meer informatie over de functies en eigenschappen van een Russel Hobbs waterkoker aanbieding.
• Temperatuurmeter
De temperatuurmeter wordt op de voorkant van de waterkoker geplaatst om gemakkelijk te kunnen worden gelezen en is gemarkeerd in zowel Celsius- als Fahrenheit waarden. Dit is erg handig als je koffiespecialiteiten maakt die een specifieke temperatuur voor water vereisen.
• Simpel afmeten
Een nadeel van de gewone waterkoker is dat het koken van een beetje water niet makkelijk is. Om dit te probleem te overwinnen, heeft de Russell Hobbs waterkoker aanbieding niveaumarkeringen die van bovenaf zichtbaar zijn en die je helpen bij het gieten in 1-3 kopjes water voor een snelle kookbeurt
• Druppelvrije uitloop
Haat je het als je thee of koffie uit een ketel giet en het water over de tafel druipt? Niet met deze waterkoker. De druppelvrije uitloop maakt vloeistof tot een enkele stroom, zodat alles in de beker stroomt zonder aan de zijkanten van de ketel te druipen. Het verwijderbare en afwasbare filter houdt de opgehoopte kalk uit de vloeistof. Om mijn waterkoker schoon te houden.
• Draaivoet en beveiliging
De draaivoet maakt een snelle overbrenging onder elke hoek snel en eenvoudig mogelijk met een rubberen handgreep om je te beschermen tegen verbranden. terwijl de kook/droog bescherming tegen langdurig koken waarbij het water over de lip gaat of droge verwarming die optreedt als de waterkoker wordt ingeschakeld zonder vloeistof, het schakelt de waterkoker automatisch uit.

Voordelen Russel Hobbs waterkoker aanbieding

Het aanschaffen van een Russel waterkoker aanbieding heeft veel voordelen. We beschrijven de belangrijkste.
• Gebruiksgemak
Met de zeer flexibele hef- en serveerbasis zorgt deze waterkoker voor gemakkelijk serveren en bewegen in de keuken en eetkamer. Het weegt niet veel, en dat is makkelijk bij het serveren van meerdere personen. De handgreep met grote rubberen greep geeft een goede grip en beschermt tegen uitglijden als de ketel zwaar is.
• Veelzijdigheid
Met deze waterkoker kun je thee, koffie en andere warme dranken maken. Het kan ook water bereiden voor soep, of worden gebruikt om voedsel te verwarmen dat geen directe warmte nodig heeft.
• Makkelijk te gebruiken
Niveaumarkeringen zorgen ervoor dat de precieze hoeveelheid vloeistof wordt voorbereid. De Celsius/Fahrenheit metingen maken het eenvoudig te gebruiken voor zowel metrische als imperiale systeemgebruikers. De kokende / droge bescherming zorgt ervoor dat de ketel niet waait en een gevaar vormt in een drukke keuken waar hij misschien vergeten wordt.
• Fleur je interieur op
De kwaliteit en de elegante retro waterkoker voegt een sprankeling toe aan de keuken. In een typisch huishouden waar de behoefte aan warm water gevarieerd is, is deze waterkoker handig om snel en gemakkelijk veelvoorkomende gerechten en dranken te bereiden.
• Een gezonde waterkoker
Er zijn geen gezondheidsproblemen bij het gebruik van deze waterkoker omdat oppervlakken die in contact komen met vloeistof volledig van roestvrijstaal zijn gemaakt. Er zijn ho gezondheidsrisico’s die zouden kunnen worden veroorzaakt door roest. De waterkoker is ook BPA-vrij omdat deze geen plastic componenten bevat.

Bekijk ook waterkoker aanbiedingen van of bij:

Merken: Inventum, Philips, Russel Hobbs, SMEG
Webwinkels: Blokker, Bol.com, Coolblue, Expert